John Svendsen

Truckfører - Lager - Chauffør                Tlf : +45 28561512 Mail : john@mariahuset.dk Hjemmeadresse : Ballevej 22, Tirstrup 8400 Ebeltoft

De sidste 12 år, har jeg været ved EL:CON, som er datterselskab af NRGi, hvor jeg har været så heldig at have mange forskellige opgaver.

Jeg blev desværre sagt op, og stoppede i starten af marts 2020 på grund af at vi mistede et udbud, der i bestod halvdelen af mit arbejde.

Jeg trives godt med nye problematiske opgaver, hvor jeg selv skal finde den bedste og mest rentable løsning.

 

Jeg var ansvarlig for, at alle 70 medarbejdere i afdelingen, bliver oprettet og serviceret i Trace Tool og på Stark Webshop. Derudover er jeg ansvarlig for indkøb og styring af Solar´s og Lemvig Müllers webportaler, hvor jeg har ansvaret for medarbejderoprettelser og servicering. Jeg står for status og optælling af lager gennem Nav13

Jeg er motiveret, og elsker at lære nyt, hvilket jeg også har vist i mit arbejde gennem EL:CON, hvor der har været store omvæltninger, i de sidste 10-11 år. Jeg er meget struktureret, hvilket jeg ser som en stor styrke.

 

I min tidligere stilling før EL:CON arbejdede jeg ved Plantorama i Egå. Hvor jeg var jeg afdelingsleder for Haveplanter, og stod for indkøb, kunde betjening, trimning af salgsarealer og diverse små og større praktiske opgaver, som er nødvendige, for at få et plantecenter af denne størrelse til at kører. Det gjorde jeg sammen med 1-2 medarbejdere.

 

Jeg har også arbejdet ved Simas Filters A/S i Grenå som Lageransvarlig i 4½ år. Hos Simas bestod mit arbejde i: Modtagelse/afsendelse af varer (EDI Fragt ), Status optælling, EDB. Lagerstyring (C5), Tilskæring af nye filtre, vedligeholdelse af alle arealer ude og inde, og jeg kørte som montør i Jylland og på Fyn.

 

Det betyder meget for mig, at det arbejde jeg udfører, er af høj kvalitet.

Det der er vigtigt for mig er, at jeg ikke laver halve løsninger. Selvfølgelig må man gå på kompromis en gang imellem, men det er vigtigt at jeg gør en forskel, ved blandt andet at yde mit bedste og lytte til andre mennesker (bløde værdier).

Som man kan se på mine seneste stillinger, er jeg fleksibel, og har det godt med varierede arbejdsopgaver.

 

Mine forventninger er, en arbejdsplads med varierede opgaver, med en god omgangstone og respekt for hinanden. Endvidere håber jeg at kunne få opjusteret mine kundskaber inden for forskellige software, det har jeg desværre ikke haft mulighed for, på min nuværende arbejdsplads, da man har ment, at det jeg kunne var tilstrækkeligt.

 

Jeg arbejder godt både selvstændigt og i teams, og jeg vil altid gøre mit bedste, for at finde den hurtigste og bedste løsning på en opgave. Jeg er loyal, og tænker meget i økonomi, både hvad angår penge & tids resurser.

 

Lidt om privatlivet. 

Vi har siden 1991 renoveret et gammelt hus i Tirstrup, og har praktisk talt lavet alt selv.

Vi er i gang med at sælge huset, og intentionen er at flytte til et sted i Aarhus.

jeg har i de sidste mange år, været aktiv i borgerforeningen. I 2001 startede vi eget firma, med salg af helse & kostilskudsprodukter. Fra starten af 2008 til slutningen af 2011, drev vi selvstændig virksomhed i Randers med 5-7 medarbejdere, et motionscenter kun for kvinder (Butterfly Women), der stod jeg for løn og regnskab mm. Det blev vi desværre nød til at sælge, fordi min kone blev kronisk syg, 5 dage efter vi havde overtaget det.

 

Det underliggende står også i CV

Jeg er en præsentabel årgang 1959, så altså 61 år, som gerne vil arbejde til omkring de 70 år, Jeg har boet sammen med Marianne i 35 år, Vores fritid og ferier, bliver brugt på campingture i Europa og Danmark.

Jeg håber, at ovenstående har vakt jeres interesse – og har givet jer lyst til at se mig, foreløbig til en samtale. Jeg træffes bedst efter kl.16.00.